Hvad er regenerativ læring?

Workshop om regeneration i læringsfællesskaber

&

EarthTalk med Phie Ambo

Fredag d. 19. april 2024

Hvordan skaber vi transformative læringsrum der styrker opmærksomheden, sanseligheden og forståelsen af menneskers forbundethed med naturen, og lærer at genskabe og at reetablere livsbefordrende relationer til naturen, til jorden og til hinanden?

Denne workshopdag byder på inspiration, samtale og hands-on erfaringer med at skabe regenerative læringsrum. Vi ønsker at udforske regenerative metoder og praksisser i fællesskab med undervisere, formidlere, facilitatorer og alle andre, der brænder for regenererende og transformativ læring og som ønsker at deltage i en reflekterende bestræbelse på åbent og lyttende at indgå i naturens samtale.

EarthWays arbejder frem mod at etablere et Center for Regenerativ Læring på Himmelbjerggården, som et samlingspunkt for folk der arbejder med regeneration og læring. Vi arbejder med at udvikle og skabe læringsrum for, hvordan vi i praksis transformerer vores tanke- og handlemønstre, så mennesker kan leve økologisk forsvarligt på Jorden.

Denne workshopdag er den første i en række af møder, der peger frem med en international konference om regenerativ læring i 2025. Kom og vær med når vi tager næste skridt på rejsen med at udvikle en helhedsorienteret tilgang til læring, design, innovation og den måde vi skaber nye relationer og fællesskaber.

PROGRAM FOR DAGEN:

12.00-13.00: Check-in i hovedbygningen

13.00-13.45: Velkomst, fælles introduktion og oplæg om regenerativ læring

14.00-15.30: Workshops med at skabe læringsoplevelser

16.00-17.00: Oplevelser og diskussion på tværs af grupperne

17.00-17.45: Opsamling og fælles afrunding

18.00-19.00: Aftensmad

19.30-21.00: EarthTalk med dokumentarfilminstruktør Phie Ambo

Prisen for deltagelse i hele dagens program er 500 kr. / 350 kr. for medlemmer. (Medlemskab af foreningen EarthWays koster 250 kr. om året og giver op til 30% rabat på vores arrangementer.)

Hvis du ønsker kun at deltage i eftermiddagens workshop eller aftenens EarthTalk er prisen:

250 kr. for workshop / 150 kr. for medlemmer

150 kr. for EarthTalk / 100 kr. for medlemmer. EarthTalks er en samtalerække om regeneration af vores indre og ydre natur. Phie Ambo har i en lang årrække lavet film om klima- og biodiversitetskrisen, bl.a. i hendes seneste film “Organiseret Vildskab”, som undersøger rewilding projektet i Hammer Bakker.

Aftensmad koster 100 kr.

Tilmelding til info@earthways.dk. Det er muligt at overnatte på Himmelbjerggården.