Med vores residency programmer og kunstoplevelser på Himmelbjerggårdens Ancient Future ArtWalk ønsker vi at skabe brede rammer, men plads til fordybelse, for kunstneriske undersøgelser af relationen mellem mennesker og natur.

Forskellige kunstnere er inviteret til at bidrage til Ancient Future ArtWalk, som er skabt som en vandring, der inviterer besøgende til at undersøge vores fællesmenneskelige kulturelle rødder og verdensforståelse. ArtWalken er indlejret i Himmelbjerggårdens naturskønne område, og består af en række kunstværker og landart-installationer, der væves sammen i en samlet fortælling. Intentionen er at undersøge kunstens rolle i at formidle om samtidens udfordringer.

Vi tilbyder kunstnere artist-in-residence forløb af forskellig varighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores residency programmer.

På Himmelbjerggården havde jeg en følelse af på samme tid at være ved verdens ende og midt i en landsby. Naturen omkring stedet er fantastisk og vil passe perfekt ind for alle kunstneriske og skabende mennesker, hvor naturen indgår som inspiration eller emne i deres virke. Jeg forsvandt i skoven, gik i cirkler i stenspiralen og dykkede ned i det gamle undervisningsmateriale fra børnehjemmets tid. En helt igennem dejlig og inspirerende oplevelse, som både flyttede mig og min kunst.

Nanna Rosenfeldt-Olsen