EarthTalks med Dougald Hine


Disse to samtaler med forfatter og projektmager Dougald Hine handler om hvordan vi finder nye veje ind i en fremtid, der er præget af klimaforandringer, politisk ustabilitet, accelererende teknologier og større global ulighed. 
Selvom samtalerne er sammenhængende er emnerne på de to aftener forskellige.

Dougald Hine er bl.a. medstifter af The Dark Mountain Project, som med opfordringen til at opgive drømmen om at gøre det moderne højforbrugssamfund bæredygtigt, startede en global kulturel bevægelse, der vender fremskridtets fortælling om udvikling og vækst ryggen. Han har for nyligt udgivet bogen “At Work in the Ruins” om, hvordan vi finder modet og visdommen til at gå ad “de små og forgrenede veje” ind i en fremtid, hvor venskaber og fællesskaber kan trives.

Dougald bor i Sverige, hvor han, sammen med sin hustru Anna, driver skolen A School Called Home, som laver live events og online kurser med deltagere og gæstelærere fra hele verden. Han er desuden vært på podcasten The Great Humbling sammen med futuristen Ed Gillespie. Mange af Dougalds tekster kan findes på hans Substack “Writing Home“.

Arrangementet er på engelsk. Entré er 150 kroner – du kan købe billet til Himmelbjerggården her og til Sager Der Samler her.